Дослідження властивостей продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Проведено дослідження властивостей продуктів реакції амідування соняшникової олії діетаноламіном. Досліджено адсорбційну здатність, піноутворюючу дію і піностійкість продуктів реакції. Визначено показник заломлення реакційної маси з часом реакції.
Investigations of properties products of reaction of sunflower oil and diethanolamine were carried out. Adsorption ability, foam forming ability and foam stability of reaction products were investigated. Refraction index of reaction mass by the time was determined.

Опис

Ключові слова

амідування соняшникової олії, піноутворююча дія, піностійкість, адсорбційна здатність, коефіцієнт заломлення

Бібліографічний опис

Мельник А. П. Дослідження властивостей продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном / А. П. Мельник, В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2010. – № 17. – С. 125-129.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced