Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Клименко С. М. Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин / С. М. Клименко, П. О. Некрасов // Тези доп. студ. конф. "Удосконалення технології органічних речовин", 2015 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 7.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в