Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
ефір гліцерину, ефір жирних кислот, емульгатор, біокаталізатор, кислота молочна, модель математична
Бібліографічний опис
Клименко С. М. Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин / С. М. Клименко, П. О. Некрасов // Тези доп. студ. конф. "Удосконалення технології органічних речовин", 2015 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 7.