Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Клименко С. М. Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин / С. М. Клименко, П. О. Некрасов // Тези доп. студ. конф. "Удосконалення технології органічних речовин", 2015 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 7.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в