Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2164
Назва: Энергетические аспекты пищевых нанотехнологий
Автори: Бурдо, О. Г.
Ряшко, Г. М.
Светличный, П. И.
Ключові слова: энергопотребление; энергия; энергообеспечение; пищевые технологии; термообработка сырья; сырье; пастеризация; концентрирование; экстрагирование; сушка; наномасштабные процессы
Дата публікації: 2005
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Бурдо О. Г. Энергетические аспекты пищевых нанотехнологий / О. Г. Бурдо, Г. М. Ряшко, П. И. Светличный // Интегрированные технологии и энергосбережение. – 2005. – № 2. – С. 34-38.
Короткий огляд (реферат): The prospects of nanotechnology implementation in production of foodstuff were considered. The analysis of nanoprocess during pasteurization, drying, infusion and raw material concentrating was done. The estimation of power expenses at gradual introduction nanotechnologies and in different areas was carr ied out. Mechanisms and efficiency of nanotechnology are proved for low-temperature pasteurizations, drying, cryoco ncentrating, heat treatment of viscous products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2164
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITE_2005_2_Burdo_Energeticheskiye aspekty.pdf356,78 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.