Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2164
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурдо, О. Г.ru
dc.contributor.authorРяшко, Г. М.ru
dc.contributor.authorСветличный, П. И.ru
dc.date.accessioned2013-09-13T07:12:56Z-
dc.date.available2013-09-13T07:12:56Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationБурдо О. Г. Энергетические аспекты пищевых нанотехнологий / О. Г. Бурдо, Г. М. Ряшко, П. И. Светличный // Интегрированные технологии и энергосбережение. – 2005. – № 2. – С. 34-38.ru
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2164-
dc.description.abstractThe prospects of nanotechnology implementation in production of foodstuff were considered. The analysis of nanoprocess during pasteurization, drying, infusion and raw material concentrating was done. The estimation of power expenses at gradual introduction nanotechnologies and in different areas was carr ied out. Mechanisms and efficiency of nanotechnology are proved for low-temperature pasteurizations, drying, cryoco ncentrating, heat treatment of viscous productsen
dc.language.isoru-
dc.publisherНТУ "ХПИ"ru
dc.subjectэнергопотреблениеru
dc.subjectэнергияru
dc.subjectэнергообеспечениеru
dc.subjectпищевые технологииru
dc.subjectтермообработка сырьяru
dc.subjectсырьеru
dc.subjectпастеризацияru
dc.subjectконцентрированиеru
dc.subjectэкстрагированиеru
dc.subjectсушкаru
dc.subjectнаномасштабные процессыru
dc.titleЭнергетические аспекты пищевых нанотехнологийru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2005_2_Burdo_Energeticheskiye aspekty.pdf356,78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.