Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначення

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування здорове, ліпіди структуровані, діацилгліцерин, хіломікрони, стандарт екологічний

Бібліографічний опис

Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначення / І. О. Полтавська [та ін.] // Тези доп. студ. конф. "Удосконалення технології органічних речовин", 2012 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced