Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2215
Title: Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами
Authors: Некрасов, Павло Олександрович
Решетняк, Н. В.
Keywords: харчова промисловість; діацигліцерин
Issue Date: 2007
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Некрасов П. О. Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов, Н. В. Решетняк // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2007. – № 4. – С. 82-86.
Abstract: Підтверджено можливість одержання жирів, збагачених діацилгліцеринами, шляхом ферментативного гліцероліза. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Новозім 435 («Novozymes», Данія). Встановлені емульгуючі властивості продукту реакції, а також здійснено порівняльний аналіз реологічних характеристик емульсій на його основі.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2215
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2007_4_Nekrasov_Reolohichni kharakterystyky.pdf264,87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.