Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2215
Название: Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами
Авторы: Некрасов, Павло Олександрович
Решетняк, Н. В.
Ключевые слова: харчова промисловість; діацигліцерин
Дата публикации: 2007
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Некрасов П. О. Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов, Н. В. Решетняк // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2007. – № 4. – С. 82-86.
Краткий осмотр (реферат): Підтверджено можливість одержання жирів, збагачених діацилгліцеринами, шляхом ферментативного гліцероліза. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Новозім 435 («Novozymes», Данія). Встановлені емульгуючі властивості продукту реакції, а також здійснено порівняльний аналіз реологічних характеристик емульсій на його основі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2215
Располагается в коллекциях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITE_2007_4_Nekrasov_Reolohichni kharakterystyky.pdf264,87 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.