Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Анотація
У статті розкрито сутність, основні риси та особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу.
In the article essence, basic lines and features of the use of approach of the systems, is exposed at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex.
In the article essence, basic lines and features of the use of approach of the systems, is exposed at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex.
Опис
Ключові слова
системний підхід, підприємство, кінцева продукція, проміжна продукція, відходи
Бібліографічний опис
Жадан Т. А. Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу / Т. А. Жадан // Вісник ХНАУ : зб. наук. пр. Сер. : Економіка АПК і природокористування. – Харків : ХНАУ, 2009. – № 11. – С. 333-338.