Публікація:
Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу

Ескіз

Дата

2009

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У статті розкрито сутність, основні риси та особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу.
In the article essence, basic lines and features of the use of approach of the systems, is exposed at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex.

Опис

Ключові слова

системний підхід, підприємство, кінцева продукція, проміжна продукція, відходи

Бібліографічний опис

Жадан Т. А. Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу / Т. А. Жадан // Вісник ХНАУ : зб. наук. пр. Сер. : Економіка АПК і природокористування. – Харків : ХНАУ, 2009. – № 11. – С. 333-338.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в