Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

конкуренція, конкурентоспроможність продукції, таксономічний аналіз

Бібліографічний опис

Романчик Т. В. Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції / Т. В. Романчик // Тези доп. 19-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2011), 1-3 червня 2011 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – Ч. 4. – С. 357.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced