Публікація: Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції
Дата
2011
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
конкуренція, конкурентоспроможність продукції, таксономічний аналіз
Бібліографічний опис
Романчик Т. В. Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції / Т. В. Романчик // Тези доп. 19-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2011), 1-3 червня 2011 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – Ч. 4. – С. 357.