Публікація:
Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції

Ескіз

Дата

2011

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

НТУ "ХПІ"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

конкуренція, конкурентоспроможність продукції, таксономічний аналіз

Бібліографічний опис

Романчик Т. В. Використання таксономічного підходу в оцінці конкурентоспроможності продукції / Т. В. Романчик // Тези доп. 19-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2011), 1-3 червня 2011 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – Ч. 4. – С. 357.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в