Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПИ"
Анотація
Досліджено вплив присутності у жировій сировині гідропероксидів і продуктів їх руйнування на швидкість зменшення активності ферментного препарату "Lipozim TL IM" у лабораторних та промислових умовах. Показано, що на активність ферментного препарату впливає не тільки величина ПерЧ жирової сировини, але й присутність продуктів руйнування гідропероксидів, що характеризуються АЧ.
Опис
Ключові слова
пальмовый олеин, ПО, жировая смесь, эксперимент, температура
Бібліографічний опис
Демидов И. Н. Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров / И. Н. Демидов, Л. А. Музыка, Л. А. Безденежных // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 58-60.