Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.
Опис
Ключові слова
майонези, емульгатори, стабілізатори, рецептура, некрохмальні полісахариди, технологічний процес
Бібліографічний опис
Чоні І. В. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 89-93.