Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.

Опис

Ключові слова

майонези, емульгатори, стабілізатори, рецептура, некрохмальні полісахариди, технологічний процес

Бібліографічний опис

Чоні І. В. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 89-93.

Зібрання