Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.

Опис

Ключові слова

майонези, емульгатори, стабілізатори, рецептура, некрохмальні полісахариди, технологічний процес

Бібліографічний опис

Чоні І. В. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 89-93.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced