Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.

Опис

Ключові слова

майонези, емульгатори, стабілізатори, рецептура, некрохмальні полісахариди, технологічний процес

Бібліографічний опис

Чоні І. В. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 89-93.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в