Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33452
Title: Визначення конкурентної стратегії підприємств готельно-ресторанної сфери
Authors: Мардус, Наталія Юріївна
Keywords: стратегія конкурентна; управління витратами; управління якістю; політика асортиментна; стратегія інновацій; політика збутова; реклама; стратегія цінова
Issue Date: 2017
Publisher: Полтавський університет економіки і торгівлі
Citation: Мардус Н. Ю. Визначення конкурентної стратегії підприємств готельно-ресторанної сфери / Н. Ю, Мардус // Менеджмент розвитку соціально-економічних систем у новій економіці : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19 жовтня 2017 р. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 56-58.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33452
Appears in Collections:Кафедра "Економічний аналіз і облік"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mardus_Vyznachennia_konkurentnoi_2017.pdf219,13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.