Удосконалення рецептурного складу питних вершків

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Наведено результати досліджень з розробки та якості нового виду питних вершків, виготовленних на основі питних вершків з додаванням пасти з моркви та пасти з гарбузів, з використанням математичного моделювання Їх складу та якості. Дослідження показали, що нові розроблені вершки перевершують контрольні за вмістом мінеральних речовин та вітамінів.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, натуральні продукти, молочні продукти, овочі, мінеральні речовини, вітаміни, овочеві наповнювачі

Бібліографічний опис

Сорокіна С. В. Удосконалення рецептурного складу питних вершків / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, О. І. Коршун // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 25. – С. 51-57.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced