Удосконалення рецептурного складу питних вершків
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Наведено результати досліджень з розробки та якості нового виду питних вершків, виготовленних на основі питних вершків з додаванням пасти з моркви та пасти з гарбузів, з використанням математичного моделювання Їх складу та якості. Дослідження показали, що нові розроблені вершки перевершують контрольні за вмістом мінеральних речовин та вітамінів.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, натуральні продукти, молочні продукти, овочі, мінеральні речовини, вітаміни, овочеві наповнювачі
Бібліографічний опис
Сорокіна С. В. Удосконалення рецептурного складу питних вершків / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, О. І. Коршун // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 25. – С. 51-57.