Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4201
Title: Методологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якості
Authors: Кузнєцова, І. В.
Keywords: методологія; стевія; якість; зберігання; сушіння; methodology; stevia; quality; storage; drying
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кузнєцова І. В. Методологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якості / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 184-188.
Abstract: Розроблено методологію виробництва стевії(Stevia rebaudiana), дотримання якої забезпечить отримання сировини гарантованої якості. Розглянуто проблемні аспекти, які є основними при післязбиральній обробці стевії, що впливають на якість та собівартість продукції. Визначено перспективні напрями досліджень у процесі сушіння стевії
Methodology of Stevia (Stevia rebaudiana), which will provide more raw material guaranteed quality. Problematic aspects that are essential forstorage processing of Stevia, which affect the quality and cost of products. Definitely promising directions of studies in the process of drying of Stevia
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4201
Appears in Collections:Вісник № 04

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_4_Kuznetsova_Metodolohiia vyrobnytstva.pdf192,51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.