Методологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якості
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Розроблено методологію виробництва стевії(Stevia rebaudiana), дотримання якої забезпечить отримання сировини гарантованої якості. Розглянуто проблемні аспекти, які є основними при
післязбиральній обробці стевії, що впливають на якість та собівартість продукції. Визначено перспективні напрями досліджень у процесі сушіння стевії
Methodology of Stevia (Stevia rebaudiana), which will provide more raw material guaranteed quality. Problematic aspects that are essential forstorage processing of Stevia, which affect the quality and cost of products. Definitely promising directions of studies in the process of drying of Stevia
Methodology of Stevia (Stevia rebaudiana), which will provide more raw material guaranteed quality. Problematic aspects that are essential forstorage processing of Stevia, which affect the quality and cost of products. Definitely promising directions of studies in the process of drying of Stevia
Опис
Ключові слова
методологія, стевія, якість, зберігання, сушіння, methodology, stevia, quality, storage, drying
Бібліографічний опис
Кузнєцова І. В. Методологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якості / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 184-188.