Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для студентів-бакалаврів, які вступають до магістратури та отримують освіту англійською мовою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Мадрид

Анотація

Мета методичних вказівок – розвинути у студентів навички виконання тестових завдань з англійської мови з таких аспектів, як аудіювання, читання, лексика, граматика, використання англійської мови в усній та письмовій формі, та допомогти їм підготуватися до складання іспиту. Методичні вказівки призначені для підготовки до тестування студентів-бакалаврів, які збираються вступати до магістратури та отримують освіту англійською мовою. Вони відповідають вимогам, що висуваються програмою мовної підготовки бакалаврів для складання іспитів з англійської мови у тестовій формі з таких аспектів, як аудіювання, читання, лексика, граматика, використання англійської мови в усній та письмовій формі.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, мова іноземна, тестування

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для студентів-бакалаврів, які вступають до магістратури та отримують освіту англійською мовою = Methodological instructions for practical classes in the English language for Bachelors wishing to take a Master course in English / уклад.: В. В. Вракіна, Т. І. Беркутова, Є. В. Танько ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Мадрид, 2019. – 40 с. – Англ. мовою.