Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентне середовище, кондитерська галузь, ринок, торгова націнка, товар, ціна, маркетинг

Бібліографічний опис

Брінь П. В. Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі / П. В. Брінь, А. В. Арсєнова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 181.