Publication: Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Abstract
Description
Keywords
Citation
Брінь П. В. Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі / П. В. Брінь, А. В. Арсєнова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 181.