Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
сквашування, листя вишні, кислотно-сичужна коагуляція білків, біохімічний склад
Бібліографічний опис
Копилова В. С. Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини / В. С. Копилова, О. О. Варанкіна, І. А. Бєлих // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 450-451.