Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

сквашування, листя вишні, кислотно-сичужна коагуляція білків, біохімічний склад

Бібліографічний опис

Копилова В. С. Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини / В. С. Копилова, О. О. Варанкіна, І. А. Бєлих // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 450-451.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в