Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
сквашування, листя вишні, кислотно-сичужна коагуляція білків, біохімічний склад
Бібліографічний опис
Копилова В. С. Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировини / В. С. Копилова, О. О. Варанкіна, І. А. Бєлих // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 450-451.