Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4518
Title: Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів
Authors: Баль-Прилипко, Л. В.
Keywords: якість; безпечність; інновації; м'ясопереробна промисловість; biotechnology; quality; safety; innovations; meat products
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Баль-Прилипко Л. В. Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 163-169.
Abstract: В статті проаналізовано сучасні світові тренди та тенденції м’ясопереробної індустрії; визначено оновні напрями розвитку для української галузі; на базі теоретичних та прикладних досліджень сформульовано вітчизняні принципи створення біотехнологій м’ясних продуктів високої якості, наведено шляхи їх практичної реалізації
This paper analyze the modern world trends and tendencies of meat industry, define the main directions of development for Ukrainian industry, based on theoretical and applied researches formulated the principles of creating national biotechnology of meat products of high quality, shown the ways their implementation
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4518
Appears in Collections:Вісник № 70

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_70_Bal-Prylypko_Suchasna.PDF9,11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.