Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
В статті проаналізовано сучасні світові тренди та тенденції м’ясопереробної індустрії; визначено оновні напрями розвитку для української галузі; на базі теоретичних та прикладних досліджень сформульовано вітчизняні принципи створення біотехнологій м’ясних продуктів високої якості, наведено шляхи їх практичної реалізації
This paper analyze the modern world trends and tendencies of meat industry, define the main directions of development for Ukrainian industry, based on theoretical and applied researches formulated the principles of creating national biotechnology of meat products of high quality, shown the ways their implementation
This paper analyze the modern world trends and tendencies of meat industry, define the main directions of development for Ukrainian industry, based on theoretical and applied researches formulated the principles of creating national biotechnology of meat products of high quality, shown the ways their implementation
Опис
Ключові слова
якість, безпечність, інновації, м'ясопереробна промисловість, biotechnology, quality, safety, innovations, meat products
Бібліографічний опис
Баль-Прилипко Л. В. Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 163-169.