Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКіщенко, В. А.uk
dc.contributor.authorЛевчук, І. В.uk
dc.contributor.authorОсейко, М. І.uk
dc.contributor.authorГолубець, О. В.uk
dc.contributor.authorЛитвиненко, Олена Анатоліївнаuk
dc.date.accessioned2014-03-04T09:36:38Z-
dc.date.available2014-03-04T09:36:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВизначення сквалену – унікального фітостерину ліпідів методом газорідинної хроматографії / В. А. Кіщенко, І. В. Левчук, М. І. Осейко та ін. // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 11 (985). – С. 138-142.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4538en
dc.description.abstractНаведено унікальні властивості фітостерину ліпідів – сквалену. Показана необхідність ідентифікації сквалену в амарантовій олії і сумішевих оліях. Розроблено методику визначення сквалену для проведення контролю олій у виробництві дієтичних і лікувально-профілактичних продуктів, у виробництві косметичної, харчової та іншої продукціїuk
dc.description.abstractUnique properties of phytosterol of lipids of squalene are brought. The necessity of identifying squalene in amaranth oil and blended oils is shown. The definition technique of squalene is developed for monitoring procedure of oils for the production of dietary and treatment-and-prophylactic products, for producing cosmetic, food and other productsen
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectрослинні оліїuk
dc.subjectамарантова оліяuk
dc.subjectідентифікаціяuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectбіосинтезuk
dc.subjectнасінняuk
dc.subjectvegetable oilsen
dc.subjectamaranth oilen
dc.subjectsqualeneen
dc.subjectauthenticationen
dc.subjectgas-liquid chromatographyen
dc.titleВизначення сквалену – унікального фітостерину ліпідів методом газорідинної хроматографіїuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 11
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_11_Kishchenko_Vyznachennia skvalenu.pdf173,82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.