Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4648
Title: Вплив вхідних параметрів на процес сушіння молока
Authors: Казаков, Д. Д.
Якуба, О. Р.
Сабадаш, С. М.
Keywords: витрати повітря; температура; число обертів мішалки; метод статистичного планування експеременту; метод крутого сходження; інтенсифікація; entry parameters; process of drying; expense of air; temperature; number of turns of mixer
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Казаков Д. Д. Вплив вхідних параметрів на процес сушіння молока / Д. Д. Казаков, О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 26 (999). – С. 150-154.
Abstract: В роботі розглянуто вплив вхідних параметрів: витрат повітря, температури і число обертів мішалки на процес сушіння. Для визначення впливу вхідних параметрів був використаний метод статистичного планування експеременту. Із проведених дослідів було набагато збільшено продуктивність при наявності доступних факторів. В подальшому для інтенсифікації сушіння молока повинно підвищувати рух частин в шарі інертного матеріалу за рахунок руху повітря та других факторів
Influence of entry parameters is in-process considered: charges of air, temperature, and number of turns of mixer on the process of drying. For determination of influence of entry parameters there was the used method of the statistical planning of eksperementu. From the conducted experiments the productivity was far megascopic at presence of accessible factors. In future for intensification of drying of milk it must promote motion of parts in the layer of inert material due to motion of air and second factors
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4648
Appears in Collections:Вісник № 26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_26_Kazakov_Vplyv vkhidnykh parametriv.pdf163,91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.