Удосконалення технології рафінації коріандрової олії
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
жирні кислоти, хімічна промисловість, білкові речовини, олеїнова кислота, органічні кислоти
Бібліографічний опис
Гладкий Ф. Ф. Удосконалення технології рафінації коріандрової олії / Ф. Ф. Гладкий, О. В. Османова, М. В. Миргород // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2013) : наук. вид. : тези доп. 21-ї міжнар. наук.-практ. конф., [29-31 травня 2013 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 289.