Удосконалення технології рафінації коріандрової олії

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

жирні кислоти, хімічна промисловість, білкові речовини, олеїнова кислота, органічні кислоти

Бібліографічний опис

Гладкий Ф. Ф. Удосконалення технології рафінації коріандрової олії / Ф. Ф. Гладкий, О. В. Османова, М. В. Миргород // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2013) : наук. вид. : тези доп. 21-ї міжнар. наук.-практ. конф., [29-31 травня 2013 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 289.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced