Удосконалення технології рафінації коріандрової олії
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
жирні кислоти, хімічна промисловість, білкові речовини, олеїнова кислота, органічні кислоти
Бібліографічний опис
Гладкий Ф. Ф. Удосконалення технології рафінації коріандрової олії / Ф. Ф. Гладкий, О. В. Османова, М. В. Миргород // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2013) : наук. вид. : тези доп. 21-ї міжнар. наук.-практ. конф., [29-31 травня 2013 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 289.