Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
олієжирова галузь, маргаринова продукція, харчова промисловість, ресурси, сировинна база, топлений курячий жир
Бібліографічний опис
Єна О. В. Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів / О. В. Єна, В. К. Тимченко, Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 250.