Публікація:
Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

олієжирова галузь, маргаринова продукція, харчова промисловість, ресурси, сировинна база, топлений курячий жир

Бібліографічний опис

Єна О. В. Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів / О. В. Єна, В. К. Тимченко, Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 250.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в