Спосіб виморожування соняшникової олії

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Спосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, охолодження, фільтрація, олія-воскоподібні речовини, суспензія

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 95722 Україна, МПК (2015.01) C11B 3/00. Спосіб виморожування соняшникової олії / Садовничий Г. В., Гладкий Ф. Ф., Чумак О. П., Нетреба А. О., Литвиненко О. А., Шкляр Т. Г. ; власники: НТУ "ХПІ" (Україна), ТОВ Інжинірингова компанія "Харчові технології "Соняшник". – № u 2014 04340 ; заявл. 22.04.2014 ; опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced