Спосіб виморожування соняшникової олії
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Анотація
Спосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 95722 Україна, МПК (2015.01) C11B 3/00. Спосіб виморожування соняшникової олії / Садовничий Г. В., Гладкий Ф. Ф., Чумак О. П., Нетреба А. О., Литвиненко О. А., Шкляр Т. Г. ; власники: НТУ "ХПІ" (Україна), ТОВ Інжинірингова компанія "Харчові технології "Соняшник". – № u 2014 04340 ; заявл. 22.04.2014 ; опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.