Спосіб виморожування соняшникової олії
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Анотація
Спосіб виморожування соняшникової олії включає стадію охолодження олії з подальшою фільтрацією суспензії олія-воскоподібні речовини. Олію охолоджують з температури 95-105 °C до 12-15 °C за 60-80 хв. Фільтрацію здійснюють за допомогою волокнистих полімерних фільтруючих матеріалів.
Опис
Ключові слова
патент, корисна модель, охолодження, фільтрація, олія-воскоподібні речовини, суспензія
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 95722 Україна, МПК (2015.01) C11B 3/00. Спосіб виморожування соняшникової олії / Садовничий Г. В., Гладкий Ф. Ф., Чумак О. П., Нетреба А. О., Литвиненко О. А., Шкляр Т. Г. ; власники: НТУ "ХПІ" (Україна), ТОВ Інжинірингова компанія "Харчові технології "Соняшник". – № u 2014 04340 ; заявл. 22.04.2014 ; опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.