Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4813
Title: Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні
Authors: Любавіна, Олена Олександрівна
Півень, Олена Миколаївна
Михайленко, В. Г.
Добровольська, О. В.
Keywords: виробництво солоду; вода промивна; вода технологічна; очищення води; очистка біологічна; manufacture of malt; water key; water washing; technological water; treating of water
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні / О. О. Любавіна, О. М. Півень, В. Г. Михайленко, О. В. Добровольська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 9 (983). – С. 104-109.
Abstract: У статті приведені результати досліджень технологічної води, що витрачається та скидається у каналізацію в процесах миття та замочування ячменю. Розглянуто та застосовано ряд методів очистки використаної води. Найбільш ефективною є біологічна очистка замочної води.
In article results of researches of technological water which is spent and dumped in the water drain during washing and soakings of barley are resulted. Methods of clearing of the used water are considered and applied. The most effective is biological clearing of key water.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4813
Appears in Collections:Вісник № 09
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_9_Liubavina_Doslidzhennia.pdf557,46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.