Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті приведені результати досліджень технологічної води, що витрачається та скидається у каналізацію в процесах миття та замочування ячменю. Розглянуто та застосовано ряд методів очистки використаної води. Найбільш ефективною є біологічна очистка замочної води.
In article results of researches of technological water which is spent and dumped in the water drain during washing and soakings of barley are resulted. Methods of clearing of the used water are considered and applied. The most effective is biological clearing of key water.

Опис

Ключові слова

виробництво солоду, вода промивна, вода технологічна, очищення води, очистка біологічна, manufacture of malt, water key, water washing, technological water, treating of water

Бібліографічний опис

Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні / О. О. Любавіна, О. М. Півень, В. Г. Михайленко, О. В. Добровольська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 9 (983). – С. 104-109.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в