Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4813
Назва: Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні
Автори: Любавіна, Олена Олександрівна
Півень, Олена Миколаївна
Михайленко, В. Г.
Добровольська, О. В.
Ключові слова: виробництво солоду; вода промивна; вода технологічна; очищення води; очистка біологічна; manufacture of malt; water key; water washing; technological water; treating of water
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні / О. О. Любавіна, О. М. Півень, В. Г. Михайленко, О. В. Добровольська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 9 (983). – С. 104-109.
Короткий огляд (реферат): У статті приведені результати досліджень технологічної води, що витрачається та скидається у каналізацію в процесах миття та замочування ячменю. Розглянуто та застосовано ряд методів очистки використаної води. Найбільш ефективною є біологічна очистка замочної води.
In article results of researches of technological water which is spent and dumped in the water drain during washing and soakings of barley are resulted. Methods of clearing of the used water are considered and applied. The most effective is biological clearing of key water.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4813
Розташовується у зібраннях:Вісник № 09
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_9_Liubavina_Doslidzhennia.pdf557,46 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.