Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі"

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисципліна "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі" входить до циклу дисциплін професійної та практичної підготовки викладається на завершальному етапі підготовки бакалаврів зі спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізація "Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел". Названа дисципліна складається з трьох частин: "Технологія видобування олій", "Технологія переробки жирів", "Ліпіди і жири їх основні властивості. Технологія ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів". Вивченню цієї дисципліни передують дисципліни фундаментального і професійно-орієнтованих циклів, після чого чиниться дипломне проектування. Метою вивчення дисципліни «Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі» є самостійне опанування студентами теоретичних основ та технології підготовчих операцій і виробництва олій пресовим і екстракційним способом; виробництва рафінованих олій та жирів, модифікованих жирів, маргаринової продукції, майонезу і майонезних соусів, харчових поверхнево-активних речовин, гліцерину, жирних кислот, господарчого та туалетного мила; технології ефірних масел і парфумерно-косметичних виробів, а також знайомство з відповідними нормативними матеріалами та одержань знань і навиків з технологічних розрахунків і формам звітності на відповідних виробництвах.

Опис

Ключові слова

технологія модифікованих жирів, купажування олій, технологія маргаринової продукції, ліпіди, парфумерні вироби, види косметичної продукції

Бібліографічний опис

Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі" [Електронний ресурс] : для студентів оч. та заоч. форм навчання 181 "Харчові технології" спец. "Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел" / уклад.: О. П. Чумак, В. К. Тимченко, І. М. Демидов ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 66 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48183.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced