Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі"

Ескіз

Дата

2019

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисципліна "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі" входить до циклу дисциплін професійної та практичної підготовки викладається на завершальному етапі підготовки бакалаврів зі спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізація "Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел". Названа дисципліна складається з трьох частин: "Технологія видобування олій", "Технологія переробки жирів", "Ліпіди і жири їх основні властивості. Технологія ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів". Вивченню цієї дисципліни передують дисципліни фундаментального і професійно-орієнтованих циклів, після чого чиниться дипломне проектування. Метою вивчення дисципліни «Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі» є самостійне опанування студентами теоретичних основ та технології підготовчих операцій і виробництва олій пресовим і екстракційним способом; виробництва рафінованих олій та жирів, модифікованих жирів, маргаринової продукції, майонезу і майонезних соусів, харчових поверхнево-активних речовин, гліцерину, жирних кислот, господарчого та туалетного мила; технології ефірних масел і парфумерно-косметичних виробів, а також знайомство з відповідними нормативними матеріалами та одержань знань і навиків з технологічних розрахунків і формам звітності на відповідних виробництвах.

Опис

Ключові слова

технологія модифікованих жирів, купажування олій, технологія маргаринової продукції, ліпіди, парфумерні вироби, види косметичної продукції

Бібліографічний опис

Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки та звітність в галузі" [Електронний ресурс] : для студентів оч. та заоч. форм навчання 181 "Харчові технології" спец. "Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел" / уклад.: О. П. Чумак, В. К. Тимченко, І. М. Демидов ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 66 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48183.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в