Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
поліненасичені жирні кислоти, окиснювальне псування, рафінована соняшникова олія, сезамол, сезамін, термін зберігання
Бібліографічний опис
Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. : у 4 ч. Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 525-526.