Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

поліненасичені жирні кислоти, окиснювальне псування, рафінована соняшникова олія, сезамол, сезамін, термін зберігання

Бібліографічний опис

Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. : у 4 ч. Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 525-526.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в