Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Матвєєва Т. Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями / Т. Матвєєва, В. Анан'єва, В. Бахмач // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 17-19.
