Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

біологічна цінність, біологічно-активні добавки, емульгатори, жирова фаза, органічні кислоти, рецептура

Бібліографічний опис

Матвєєва Т. Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями / Т. Матвєєва, В. Анан'єва, В. Бахмач // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 17-19.