Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
затор, сусло, температурний режим, напруга, ферментні препарати, автоматична система управління, науково-дослідні роботи
Бібліографічний опис
Варанкіна О. О. Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах / О. О. Варанкіна, Б. Р. Апальков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 247.