Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
затор, сусло, температурний режим, напруга, ферментні препарати, автоматична система управління, науково-дослідні роботи
Бібліографічний опис
Варанкіна О. О. Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах / О. О. Варанкіна, Б. Р. Апальков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 247.