Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

затор, сусло, температурний режим, напруга, ферментні препарати, автоматична система управління, науково-дослідні роботи

Бібліографічний опис

Варанкіна О. О. Водно-теплова обробка сировини в технології продуктів бродіння в лабораторних умовах / О. О. Варанкіна, Б. Р. Апальков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 247.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в