Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51321
Title: Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів
Authors: Батаченко, С. М.
Томашевський, Роман Сергійович
Keywords: перекисне окислення ліпідів; активовані кисневі метаболіти; реагент; бромування; органічні сполуки; автоматизація процесу; мікроконтролерні системи
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Батаченко С. М. Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів / С. М. Батаченко, Р. С. Томашевський // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 14.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51321
Appears in Collections:Кафедра "Промислова і біомедична електроніка"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Batachenko_Avtomatyzovanyi_metod_2018.pdf506,87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.