Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
перекисне окислення ліпідів, активовані кисневі метаболіти, реагент, бромування, органічні сполуки, автоматизація процесу, мікроконтролерні системи
Бібліографічний опис
Батаченко С. М. Автоматизований метод інтегральної оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів / С. М. Батаченко, Р. С. Томашевський // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 14.