Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52777
Title: Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів
Authors: Іглін, Сергій Петрович
Бухкало, Світлана Іванівна
Ольховська, Вікторія Олегівна
Артеменко, В. Г.
Ващенко, А. Р.
Татарінова, О. І.
Велетнюк, Д. Є.
Подкоритов, М. Я.
Якушенков, О. Д.
Keywords: деформація; напруга; харчові технології; неньютонівське середовище
Issue Date: 2021
Publisher: ТОВ "Планета – Принт"
Citation: Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів / С. П. Іглін [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 157.
ORCID: orcid.org/0000-0002-1389-6921
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52777
Appears in Collections:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2021_Ihlin_Riznovydy_maioneziv.pdf559,91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.