Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів
Дата
2021
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета – Принт"
Анотація
Опис
Ключові слова
деформація, напруга, харчові технології, неньютонівське середовище
Бібліографічний опис
Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів / С. П. Іглін [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 157.