Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Title: Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти
Authors: Андрусенко, О. О.
Дроздова, Тетяна Василівна
Keywords: какао; продукти харчування; нормативно-технічні документи; какао-продукти; стандарт; маркування; пакування; методи контролювання
Issue Date: 2019
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Андрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Appears in Collections:Кафедра "Інформаційно-вимірювальні технології і системи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2019_Andrusenko_Tekhnichne_rehuliuvannia.pdf164,86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.