Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
какао, продукти харчування, нормативно-технічні документи, какао-продукти, стандарт, маркування, пакування, методи контролювання
Бібліографічний опис
Андрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.